تحقیق درباره شرایط نگهداری زرد آلود در سرد خانه

نوع فایل : ورد ( word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه پيش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع الزامي 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگهداري درسردخانه 9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي پيش گفتار استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد .

دریافت فایل


دانلود سرا نگهداري ,درسردخانه ,نگهداري درسردخانه ,شرایط نگهداری ,درباره شرایط ,تحقیق درباره ,درباره شرایط نگهداری ,تحقیق درباره شرایط منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش. تقلب .کمک درسی و... آرکامد طب ترک Arkamedtebtork جیگر گوشه - مطالب عاشقانه و زیبا مرکز خرید ایران تخفیفان قفس درب های اتوماتیک باربدموزیک دیجیتال مارکتینگ