تحقیق درباره شرایط نگهداری زرد آلود در سرد خانه

نوع فایل : ورد ( word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه پيش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع الزامي 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگهداري درسردخانه 9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي پيش گفتار استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد .

دریافت فایل


دانلود سرا نگهداري ,درسردخانه ,نگهداري درسردخانه ,شرایط نگهداری ,درباره شرایط ,تحقیق درباره ,درباره شرایط نگهداری ,تحقیق درباره شرایط منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

(((عاشقانه))) offermeco چه فیلمی؟ وب آق حسین بیا و حال اهل درد بشنو اخبار فیلم روز دنیا Liacciygf939 site آموزش ثبت شرکت و ثبت برند با معرفی منابع مختلف